En Son Gönderilenler
print this page

Santrifüj

Yüksek devirde dönme işlemi yaparak farklı maddelerin homojen ve heterojen karışımları ayırmaya yarayan aletin genel adına Santrifüj denir. Bu cihazda bulunan Çarkın işlevi, Mekanik enerjinin hidroliğe dönüştürüldüğü ve kanatlar yardımıyla teğetsel hız kazandırma özelliğidir. 2013 yılında Türkiye temsilcileri arasında bulunan firmamızdan daha uygun seçeneklere birbirinden farklı markaların cihazlarına sahip olabilirsiniz. 












Genel Amaçlı Santrifüjler
Masaüstü Santrifüjler
Yüksek Hızlı Santrifüjler
Mikrosantrifüjler
Soğutmalı Santrifüjler
Yüksek Kapasiteli Santrifüjler
Isıtmalı/soğutmalı Santrifüj
Hematokrit Santrifüj
Cyto Santrifüj 

Online olarak firma sitemizden talep ettiğiniz ürünleri satın almanıza imkan sağlayan eski ve tanınmış firmalar arasında yer almaktayız.
0 yorum

Radwag Terazi

Laboratuvar alanlarında hassas madde veya sıvıları ölçmek için kullanılan bazı teraziler bulunmaktadır.En tanınan kullanımı gayet kolay olay, dokunmatik ekranı sayesinde en hassas tepkimelere cevap veren hassas ve analitik terazi serilerinden sonra endüstriyel terazi üretimi yapmaya başlayan Radwag güvencesi ile 2 yıl garanti laboratuvar alanlarının vazgeçilmez terazilerini uygun ödeme seçenekleri ile firmamızdan temin edebilirsiniz. Radwag elektronik hassas terazileri fabrikasyon hatalarina karsi 2 yil, 10 yil da yedek parca temini garantilidir.














Radwag terazi fiyatları için firma iletişim numaralarımızı arayabilirsiniz.
0 yorum

Recent Post

 
Copyright © 1962-2014.